WATER IS COOLER!

Water verkiezen boven alcohol, dat is iets wat SipWell al 25 jaar lang als boodschap wil meegeven. We konden Tournée Minérale dan ook niet aan onze neus voorbij laten gaan. Kinderen aanzetten om meer water te drinken of algemene gezondheid zijn thema’s die ons nauw aan het hart liggen. Daarom kan de campagne op onze steun rekenen.

Sinds 1993 proberen we de Belgen meer water te laten drinken. Met een SipWell watercooler in huis of op kantoor zal het namelijk al een pak makkelijker gaan. Lekker, gezond en aan strenge controles ondergaan, zo kan je ons water omschrijven. Bovendien ook nog een goede vervanging voor suikerhoudende dranken of alcohol. Een SipWell watercooler zorgt trouwens ook voor dat stijlvolle en moderne extraatje in uw interieur dankzij onze designtoestellen. Een goede service en comfort krijgt u er gratis bij.

Wie tijdens de campagnemaand klant wordt bij SipWell, krijgt 50 liter water cadeau. Een dikke duim dus om het glaasje wijn of pintje bier links te laten liggen. En dat is dan nog niet alles. Post een foto of video van een leven onder water. Laat zien hoe jij nee zegt tegen alcohol of toon hoe jij je watercooler cooler maakt. Want water is cooler! Upload je foto of video en deel het onder de #wateriscooler en #SipWell voor een unieke prijs.

We heffen het SipWell-bekertje op een bruisende maand zonder alcohol! Santé!

Meer info
Prépare-toi