Maak Tournée Minérale bekend

Tournée Minérale is terug! De campagne roept alle Belgen op om een maand lang geen alcohol te drinken. Ook jouw organisatie, sportclub, vereniging, horecazaak, ziekenhuis, stad of gemeente kan heel wat doen om van Tournée Minérale een ongezien succes te maken! Bestel daarvoor hieronder het gratis materiaal. Download zeker ook de tips op maat van jouw sector.

1. Download tips op maat van jouw sector

Opdat iedereen het maximum kan halen uit Tournée Minérale, hebben we een aantal nuttige tips op een rijtje gezet. Download hier de tips die van toepassing zijn op jouw sector of voor sectoren binnen je netwerk.

Selecteer je sector
Horeca Ziekenhuizen Bedrijven en organisaties Steden en gemeenten Sportclubs Vrije tijd (verenigingen, hobbyclubs, …)

2. Bestel of download gratis materiaal

Met dit materiaal heb je alles in handen om van de daken te schreeuwen dat je meedoet.

  • Stickers en posters om overal op te hangen.
  • Handige tips op maat van jouw sector, om zoveel mogelijk mensen in je netwerk te motiveren om zich aan te sluiten bij jullie team.
  • Tournée Minérale-viltjes voor horecazaken en organisaties met een kantine of bedrijfsrestaurant.
  • De campagnebeelden in verschillende formaten: voor sociale media, voor tv-schermen, voor e-mailhandtekeningen, ...

Horecazaken die materiaal bestellen krijgen trouwens gratis reclame: ze komen op de kaart op de website. Zo weten deelnemers meteen waar ze moeten zijn voor het betere non-alcoholische drankje.

Bestel materiaalDownload materiaal

3. Maak van februari een topmaand

Je hebt nu alles in huis om er met de tips op maat en het communicatiemateriaal een geweldige Tournée Minérale van te maken. Deel jullie verhalen en foto’s op sociale media met #TourneeMinerale. Succes en vooral veel plezier!