#WATERISCOOLER

Nieuws 01/02/2019

Eén maand lang zet Tournée Minérale het belang van water drinken in de kijker. Een belangrijke boodschap die SipWell al 25 jaar meegeeft aan het grote publiek. Gelukkig worden bedrijven en particulieren steeds meer overtuigd door dat fris glas water.

Tijdens de komende 28 dagen zetten wij onze schouders extra onder deze sterke waterboodschap door het lanceren van de wedstrijd: #WATERISCOOLER. Met een dikke knipoog naar ons hoofdproduct de “watercooler”.

Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd. Het enige wat je moet doen is een leuke foto of een plezant filmpje doorsturen waarin je laat zien hoe jij (samen met je gezin of collega’s) een maand lang overleeft op water. Maak grappige woordspelingen met water, doe een scène na aan de waterkoeler, bouw een feestje zonder alcohol of doe alsof je onder water leeft,... Het kan niet gek genoeg zijn!

Laat van je horen! Schrijf je in voor Tournée Minérale én de SipWell wedstrijd via onze website. Post voor extra bonuspunten jouw zelfgemaakte boodschap ook op je sociale media met #wateriscooler #tournéeminérale en #sipwell en win elke dag bruisende (water)prijzen!

Terug naar overzicht