Gentse duikers zetten Tournée Minérale in de kijker

Nieuws 22/01/2019

De stad Gent is helemaal klaar voor Tournée Minérale. Op het personeelsevenement werden zo’n 4.000 medewerkers getrakteerd op een heus mineraal spektakel, georganiseerd door de interne preventiedienst van stad, OCMW, onderwijs en politie Gent.

In een mobiele duiktank toonden duikende medewerkers van de stad hun mooiste onderwaterkunsten om Tournée Minérale onder de aandacht te brengen. De actie is een knipoog naar het campagnebeeld waarin twee mensen onder water het glas heffen. De stad Gent hoopt zoveel mogelijk medewerkers warm te maken voor de campagne: ‘Medewerkers van de stad die deelnemen aan Tournée Minérale en zich aansluiten bij het team Groep Gent kunnen een duikinitiatie winnen voor zichzelf en een aantal collega’s’, zegt een medewerker van de preventiedienst.

Top drie grootste teams

Die aanpak lijkt al aardig te lukken, want op het moment van schrijven is Groep Gent met ruim 200 deelnemers het derde grootste team. ‘Een goed begin, maar ons streefdoel is 500!’, zegt de medewerker van de preventiedienst. ‘We vinden het belangrijk dat onze collega’s zo gezond en fit mogelijk zijn en tegelijk willen als grote organisatie het goede voorbeeld geven aan de buitenwereld.’

 

Terug naar overzicht