Maak Tournée Minérale bekend

Tournée Minérale is terug! Met deze campagne roepen Stichting tegen Kanker en VAD/De Druglijn alle Belgen op om een maand lang geen alcohol te drinken. Ook jouw organisatie, sportclub, vereniging, horecazaak, ziekenhuis, stad of gemeente kan heel wat doen om van Tournée Minérale een ongezien succes te maken! Volg daarvoor het onderstaande stappenplan.

1. Maak een team aan

Maak een team aan voor Tournée Minérale. Nodig iedereen uit om zich aan te sluiten bij je team: collega’s, partners, klanten, leveranciers, vrienden, …

Maak een team aan

2. Bestel de gratis toolbox en de armbanden

Met de toolbox heb je alles in handen om van de daken te schreeuwen dat je meedoet. Je toolbox bevat:

  • Stickers en posters om overal op te hangen.
  • Handige tips op maat van jouw sector, om zoveel mogelijk mensen in je netwerk te motiveren om zich aan te sluiten bij jullie team.
  • Tournée Minérale-viltjes en -onderleggers voor horecazaken en organisaties met een kantine of bedrijfsrestaurant.

Horecazaken die een toolbox bestellen krijgen trouwens gratis reclame: ze komen op de kaart op de website. Zo weten deelnemers meteen waar ze moeten zijn voor het betere non-alcoholische drankje.

Je kan ook Tournée Minérale-armbanden aankopen. Zo toon je niet alleen dat je meedoet, maar steun je ook kankeronderzoek. Wil je de armbanden doorverkopen aan derden? Dan kom je, als je een doosje met 20 armbanden bestelt, automatisch op de kaart op de website te staan als verdeelpunt.

Download hier het digitale materiaal van Tournée Minérale om promotie te voeren.

Bestel materiaalPromotiemateriaal

Het materiaal zal begin januari 2020 geleverd worden.

3. Download tips op maat van jouw sector

Opdat iedereen het maximum kan halen uit Tournée Minérale, hebben we een aantal nuttige tips op een rijtje gezet. Download hier de tips die van toepassing zijn op jouw sector of voor sectoren binnen je netwerk.

Selecteer je sector
Horeca Ziekenhuizen Bedrijven en organisaties Steden en gemeenten Sportclubs Vrije tijd (verenigingen, hobbyclubs, …)

4. Maak van februari een topmaand

Je hebt nu alles in huis om er met de tips op maat en het communicatiemateriaal een geweldige Tournée Minérale van te maken. Deel jullie verhalen en foto’s op sociale media met #TourneeMinerale, #stichtingtegenkanker en #druglijn. Succes en vooral veel plezier!