Partner voor jouw gezondheid!

Partenamut wil, als mutualiteit, een proactieve rol spelen in gezondheidspreventie. Ingrijpen wanneer de problemen zich voordoen en vooral zijn leden aanmoedigen om voor zichzelf te zorgen vooraleer de gezondheidsproblemen zich voordoen.

Het is dus vanzelfsprekend dat Partenamut Tournée Minérale steunt: een maand zonder alcohol brengt heel wat gezondheidsvoordelen met zich mee. Deze actie past perfect in ons DNA en sluit volledig aan bij de waarden van ons Partenamut Vitalité-programma, gelanceerd in januari 2019.

Partenamut Vitalité is een e-coachingprogramma en app die onze leden de mogelijkheid geeft om actief bezig te zijn met hun gezondheid. Rond de thema’s “gezond eten”, “ gezond bewegen” en “welzijn”, biedt de app programma’s aan met raad en inhoud om een goede gezondheid te behouden. Dit gaat van recepten tot dagelijkse uitdagingen en echte sportprogramma’s of raad om nieuwe gezonde gewoonten aan te leren.

Trouw aan ons motto: "We vereenvoudigen jouw gezondheid", zullen we op onze website en de Vitality-app-tips publiceren om je te blijven motiveren tijdens Tournée Minérale.

Afspraak op onze blog.

Meer info
Prépare-toi