Goede voornemens

Steevast starten tal van Belgen het jaar met goede voornemens : meer bewegen, minder drinken, inzetten op een betere work-life balans… De positieve effecten van deze voornemens zijn onmiskenbaar: meer energie, betere nachtrust, afvallen, zich beter in zijn/haar vel voelen…
Het volhouden van die goede voornemens zijn echter vaak een uitdaging voor de meesten. Door je voornemens echter uit te spreken; vrienden, familie of collega’s uit te dagen maak je je engagement concreet.

Basic-Fit & Tournée Minérale
Aangezien overmatig alcoholgebruik - net als te weinig lichaamsbeweging – gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, is het een evidentie dat Basic-Fit een initiatief als Tournée Minérale ondersteunt.
Ook wij bij Basic-Fit, zullen de hele maand leuke tips & tricks delen op onze social media kanalen (Facebook of Instagram) of op onze site om jullie te helpen met het uitvoeren van jullie goede voornemens en dit op een leuke manier.

WIN
Als je je bovendien aansluit aan de Basic-Fit groep op de Tournée Minérale pagina & deelneemt aan onze wedstrijden op Facebook of Instagram, maak je kans om leuke prijzen in de wacht te slepen (door deel te nemen aan Tournée Minérale ben je sowieso een winnaar, maar we voorzien nog leuke EXTRA’s ;-) 

Meer info
Prépare-toi