AXA heft het glas op ‘Tournée Minérale’!

De feestdagen liggen nog maar pas achter ons, maar de gemaakte goede voornemens niet. Die moeten nog ten uitvoer worden gebracht! Zoals een maand lang karakter tonen door geen druppel alcohol aan te raken. Een engagement dat steeds meer mensen weet te overtuigen. Vorig jaar bijvoorbeeld, registreerden er zich meer dan 400 AXA-medewerkers! Een succes om trots op te zijn!

Positieve effecten

Maar wie AXA een beetje kent, weet dat we beter willen doen! Het draagvlak is er in ieder geval door de talrijke positieve effecten die een alcoholvrije maand met zich meebrengt. Wie eerder al eens heeft deelgenomen, kan bevestigen dat hij/zij zich beter voelde, afviel, meer energie had en/of beter sliep.

Nog niet overtuigd?! Wij wel! Wij geloven zeer sterk in de positieve rol die we als verzekeraar kunnen spelen in de samenleving. Zeker wanneer het gaat om preventie inzake de bescherming van de gezondheid van onze klanten.

Laten we samen kankeronderzoek steunen!

Als nationale partner van Stichting tegen Kanker, nemen onze medewerkers bijvoorbeeld actief deel aan de verschillende Levensloop-evenementen. Sinds 2013 namen maar liefst 1.342 collega’s deel, verspreid over 32 teams. Goed voor een fondsenwerving van € 128.285,24!

En dankzij de 413 medewerkers die hebben deelgenomen aan de Tournée Minérale-actie van vorig jaar, zamelden we als 6e grootste team maar liefst € 12.065 in!

Niemand die er bij AXA aan twijfelt dat Tournée Minérale ook dit jaar een overdonderend succes zal kennen! Laten we samen kankeronderzoek steunen!

Meer info
Prépare-toi