Volgen is het nieuwe inschrijven

Nieuws 17/11/2020

Bij de vorige edities van Tournée Minérale kon je je inschrijven op deze website. We merkten echter dat het grootste deel van de Tournée Minérale-deelnemers dat niet deed. Daarom werken we niet langer met inschrijvingen, maar roepen we deelnemers op ons te volgen op sociale media en op deze website om op de hoogte te blijven. Om mee te doen met Tournée Minérale moet je dus enkel... geen alcohol drinken tijdens de maand februari. Zo eenvoudig is het!

Volg ons op Facebook

Alle voordelen van het inschrijven, kan je met één eenvoudige klik bereiken: word fan van Tournée Minérale op Facebook! Het is een manier om je voornemen om in februari geen alcohol te drinken, kracht bij te zetten. En in de maanden januari en februari zal je, via deze pagina, af en toe berichten binnenkrijgen die je ondersteunen.

Tips en recepten op de website

Niet actief op Facebook? Geen nood! Alle informatie die we daar delen, is terug te vinden op deze website. Surf dus in februari af en toe naar www.tourneeminerale.be . Je vindt hier recepten voor lekkere alcoholvrije drankjes, tips om de uitdaging vol te houden en getuigenissen en blogs van mensen die meedoen.

Doe mee in team

Ook meedoen in team blijft uiteraard een absolute aanrader! Ook hiervoor moet je je niet langer inschrijven. Eenvoudigweg met een groep vrienden, familie, collega's, clubgenoten, ... beslissen om mee te doen en ervaringen uit te wisselen is voldoende. Op deze pagina vind je advies en materiaal om mensen aan te zetten om mee te doen met jullie team.

Terug naar overzicht