Nieuwe Tournée Minérale Mocktail getest & goedgekeurd

Nieuws 09/02/2018

Team VAD/De DrugLijn is het er unaniem over eens. De Tournée Minérale-mocktail van 2018 is bijzonder lekker! Ze konden het niet laten om op dag één van de campagne de nieuwe mocktail uit te testen. The mocktailclub koos dit jaar voor een niet alledaagse combinatie van framboos, pompelmoes, rode basilicum en roze peperbessen. Een beetje bitter bij de start, maar ongelooflijk fris en fruitig. En naar het einde van je glas toe zelfs onweerstaanbaar. Meer dan aperitief-waardig dus!

Een greep uit de reacties:

 - “Heerlijk verfrissend en een schoon kleurtje!” (Hanna)

 - “Ik vind de mocktail kei lekker! De combinatie pompelmoes-framboos overheerste, maar dat was op zich heel lekker.” (Johan)

 - Lekker, absoluut... de pompelmoezen liggen klaar om hem thuis ook te maken. (Inge)

 - Ik vind de mocktail verfrissend, origineel en rijk van smaak. (Brenda)

Uit de tasting vloeiden twee tips:  

  • De nieuwe Tournée Minérale Mocktail is de ideale mocktail voor pompelmoesliefhebbers. Voor zij die minder fan zijn van pompelmoes is hij misschien iets te bitter of zuur. Door wat extra vanillesuiker toe te voegen, maak je hem zoeter. 
  • De mocktail past qua smaak bij alle seizoenen. Voor de mocktail heb je wel frambozen nodig. Die bloeien in de zomer en zijn in de maand februari best wel duur. Je kan de mocktail gelukkig ook met diepvriesframbozen maken. Een pak goedkoper & supergemakkelijk. Wij deden de test & het resultaat was super!

Het recept van de nieuwe mocktail ontdek je hier.

 

Terug naar overzicht