Oostendse horeca en bekende Bredenaars in de kijker

Nieuws 02/03/2021

De stad Oostende pakte tijdens Tournée Minérale uit met een wekelijkse mocktail-instructievideo: bartenders die je anders in het uitgaansleven verwennen met deze lekkere mocktails, tonen nu hoe je ze thuis maakt. Alle mocktails vallen te ontdekken op de Facebookpagina van de stad Oostende.

“We willen onze Oostendenaren op een speelse manier laten kennismaken met verschillende mocktails”, vertelde schepen Maxim Donck aan Het Ostends Nieuws. “Aan de hand van de mooi uitgewerkte filmpjes proberen we iedereen aan te sporen om alcohol in de maand februari links te laten liggen en zich te laten verrassen door lekkere alternatieven. Zeer fijn is dat we hierbij met verschillende bartenders, die we normaal gezien in betere tijden tijdens het uitgaansleven tegenkomen, konden samenwerken.” Ook de muziek in de filmpjes is van Oostendse bodem en zet zo lokale artiesten in de kijker.

De kustgemeente Bredene schakelde dan weer bekende Bredenaars in om inwoners aan te sporen om deel te nemen aan Tournée Minérale. Zo maakten KV Oostende voetballer Jelle Bataille en dichteres Isabelle Vandemaele elk een video van hun favoriete mocktailrecept met een oproep om deel te nemen.

 

Terug naar overzicht