Partners voor jouw gezondheid!

Nieuws 31/01/2019

SipWell, Kinepolis, Axa, Teisseire, Partenamut, Joe en Basic-Fit mobiliseren zich voor jouw gezondheid en steunen Tournée Minérale

De maand februari is het ideale moment om even stil te staan en zorg te dragen voor jezelf en om na te denken over je alcoholgebruik. De voordelen voor de gezondheid zijn onmiskenbaar en snel te merken: betere nachtrust hangt samen met betere fysieke en intellectuele prestaties, gewichtsverlies, controle over de bloedsuikerspiegel en cholesterol... Zelfs wie maar af en toe een glaasje drinkt, kan de voordelen merken. Het staat bovendien je sociaal leven niet in de weg, want we zijn met velen die de uitdaging aangaan!

De zorg om jouw gezondheid wordt gedeeld door onze partners, die zich inzetten om ons initiatief te steunen en tegelijk hun teams, leden, klanten en luisteraars aan te moedigen om van deze Tournée Minérale een succes te maken.

Stichting tegen Kanker is blij met de steun van SipWell, Kinepolis, Axa, Teisseire, PartenaMut, Joe en Basic-Fit. Op hun partner-pagina kun je lezen waarom ze ervoor gekozen hebben om partner van Tournée Minérale te worden.

Terug naar overzicht