Événement

01

Février

Quiz en wedstrijd "Huldenbergse mocktail 2020"

Huldenberg, Elzasstraat 19

Vendredi de 20:00 à 23:00 heures

Op zaterdag 1 februari kan u in cultuurzaal den Elzas terecht voor een quiz ten voordele van voedselhulp. Inschrijven kan in groepen van 4 personen, zowel gelegenheidsploegen als meer ervaren quizzers.
In het kader van Tournée Minérale organiseert lokaal dienstencentrum ’t Pijlijser dezelfde avond de wedstrijd “Huldenbergse Mocktail 2020”. Inwoners en verenigingen kunnen meestrijden voor de titel van “lekkerste mocktail van Huldenberg”. Bovendien wordt de winnende mocktail een jaar lang geschonken in lokaal dienstencentrum ’t Pijlijser!
Tijdens de pauze van de quiz, krijgen de deelnemers de kans hun mocktail te bereiden, waarna een jury de winnaar bekend zal maken.
De winst van deze 2 activiteiten gaat integraal naar vzw Voedselhulp. Hun doel is aan arme en noodlijdende personen, woonachtig in Overijse, Hoeilaart, Huldenberg of Tervuren materiële hulp te verschaffen.
Inschrijvingen quiz via vrijders@hotmail.com. De inschrijving is definitief na storting van 20 euro op rekening BE94 4335 0979 2114 van Vrijders Edwig met vermelding van “Quiz Voedselhulp en ploegnaam”.
Info en inschrijvingen wedstrijd “Huldenbergse mocktail via LDC ’t Pijlijser: 02 302 43 59 of dienstencentrum@huldenberg.be