Tournée Minérale is een initiatief van Stichting tegen Kanker en De DrugLijn. Maar zonder deze partners zou de campagne niet zijn wat ze vandaag is.

Dankzij onze partners word je ook extra beloond. Als deelnemer kan je je laten sponsoren door je vrienden en familie en zo de strijd tegen kanker steunen. Behoor je tot de deelnemers die de meeste fondsen hebben ingezameld, dan maak je kans op een fitnessabonnement, filmtickets of een magazine-abonnement. Bedankt alvast en succes met je geldinzameling.

Kinepolis Spa AXA Goed Gevoel Basic Fit Jims Fitness
Val in de prijzen dankzij Tournée Minérale!

Val in de prijzen dankzij Tournée Minérale!

Wist u dat u als deelnemer van Tournée Minérale in de prijzen kan vallen? Dankzij hieronder vermelde partners maakt u kans op enkele schitterende prijzen. Deze worden niet verloot, maar zijn te verdienen door zoveel mogelijk geld op te halen via een inzamelingspagina voor Tournée Minérale. De mooiste prijzen gaan naar de grootste fondsenwervers, bovendien blijven ook de overige prijzen erg aantrekkelijk, dus doe zeker mee! Alle fondsen worden rechtstreeks ingezet voor kankeronderzoek. Ontdek hier hoe je een inzamelingspagina kan aanmaken.

Heb je verder nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@tourneeminerale.be

De wedstrijd van Tournée Minérale 2018 is afgesloten op 31 mei 2018. De prijzen werden op die datum verdeeld.

Meer info
Kinepolis

Kinepolis

Kinepolis geeft 25 duo-filmtickets weg aan wie een maximum aan fondsen inzamelt!

Meer info
Spa

Spa

Spa schenkt de eerste 150.000 deelnemers een gratis flesje Touch Of van 50 cl. En terecht! Want door je in te schrijven, help je mee om Tournée Minérale groot te maken. Gezondheid!

Meer info
AXA

AXA

AXA, trouwe partner van Stichting tegen Kanker, neemt actief deel aan Tournée Minérale.

Meer info
Goed Gevoel

Goed Gevoel

In het kader van Tournée Minérale geeft Goed Gevoel 10 jaarbonnementen t.w.v. € 50 weg!

 

Heb je een vraag in verband met je abonnement? Een vraag over het nemen van een abonnement? Heb je een exemplaar van Goed Gevoel niet ontvangen? Stuur dan een mail naar abonnementen@goedgevoel.be of bel naar 02 454 29 51.

Meer info
Basic Fit

Basic Fit

In het kader van Tournée Minérale geeft Basic Fit 5 jaarabonnementen t.w.v. € 475 weg aan wie de meeste fondsen inzamelt!

Basic Fit heeft clubs waar iedereen zich thuis voelt en waar je zelf het fitnessprogramma samenstelt dat bij je doelen past! Met flexibele lidmaatschappen, een deelbare lidkaart voor jou en je familie, de laagste prijzen en ruime openingsuren, vind je waarschijnlijk geen club waar je makkelijker lid kunt worden dan Basic-Fit.

Meer info
Jims Fitness

Jims Fitness

In het kader van Tournée Minérale geeft Jims 10 abonnementen van 3 maanden t.w.v. € 130 weg!

Bij Jims fitness heb je verschillende voordelen: zo betaal je enkel wat je gebruikt, kan je live groepslessen volgen, krijg je gratis enthousiaste medewerkers en garanderen de flexibele contracten steeds dat je de beste prijs-kwaliteitsverhouding geniet!

Meer info