Kalender

09

Februari

Tonic Tasting "Muggen, Malaria & Mixers"

Oostende, Sint-Amandsberglaan 5

Vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur

Dit evenement vindt op meerdere dagen plaats. Bekijk ze hier.

‘Muggen, Malaria & Mixers’ Tonic Tasting door G&Teasing Tournée Minérale Concept: Tijdens het proeven van 10 verschillende soorten tonic vertelt zaakvoerder Kurt Heddebauw het historische verhaal van kinine, een even boeiende als verrassende geschiedenis. Wat is kinine nu eigenlijk en hoe helpt het tegen malaria? Wat heeft de toverspreuk abracadabra daarmee te maken? Wie was de gravin van Chinchon? Wat hebben de naam en het logo van Fever Tree Tonic gemeen met een Italiaanse arts uit de 18de eeuw? Wie waren Markham en Ledger? Hoe is ons huidige Indian Tonic Water ontstaan? Waar verwijst het logo van Schweppes naar?

Kom het allemaal te weten op de Tonic Tasting ‘Muggen, Malaria & Mixers’ van G&Teasing! Onze kwaliteitseisen zijn zeer hoog: enkel premium tonics halen de selectie, het glasheldere ijs van de Ijscentrale is van professionele kwaliteit, de speciale Durobor tasting glazen zijn van hoogwaardig glas, elke deelnemer krijgt een aangepast placematje om alles netjes en hygiënisch te houden. Per deelnemer is een halve fles (20cl) tonic voorzien. Tonics (o.v.) : Gents Swiss Roots Tonic, 1724 Tonic, Markham Tonica, Ledgers Tonic, Goldberg Tonic, Thomas Henry Tonic, Fever Tree Aromatic Tonic, J. Gasco Tonic, Erasmus Bond Tonic & Schweppes Tonic.

Praktisch: G&Teasing is opgevat als een mobiel concept rond (Gin en) Tonic en laat maximale flexibiliteit toe. Dat wil zeggen dat wij naar u toekomen op eender welke plaats, of het nu uw woonkamer, een achterzaaltje, een café of een sjiek restaurant is! U hoeft zich werkelijk nergens zorgen om te maken, wij brengen alles mee: tonics, ijs, glazen, placemats, projectiemateriaal, ijsemmers, een beeldrijke PowerPointpresentatie. Nadien hoeft u bovendien niks op te ruimen: wij nemen alle afval, leeggoed en afwas terug mee en laten de plek waar de tasting plaatsvond proper terug achter! Praktisch vragen wij om voor ons zo nabij mogelijk een ruime parkeerplek te voorzien voor onze bestelwagen, voldoende tafels en stoelen voor alle deelnemers en elektriciteit voor de technische ondersteuning.

De Tonic Tasting kan geboekt worden vanaf 12 personen en duurt ongeveer 2 uur. De kostprijs per persoon is 30 euro, 5 euro daarvan gaat naar de Stichting Tegen Kanker. Verplaatsingen buiten een straal van 10km rond Oostende worden aangerekend aan 0,5 euro per km. OPGELET: deze tasting vindt niet plaats op het aangeduide adres maar op een locatie naar uw keuze! OPGELET: deze tasting vindt niet plaats op de aangeduide datum en uur maar op een datum en uur naar uw keuze!

RESERVEREN: neem contact via info@ginandteasing.com